Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Novinky - článek

Online dětský den

21.5.2020. Kategorie: Družina, Jídelna, Mateřská škola, SRPŠ, Základní škola

Milé děti, milí rodiče,


srdečně vás zveme na ONLINE DĚTSKÝ DEN, který se koná 31. května 2020. Pojďte si svátek dětí užít s celou rodinou, pěkně z pohodlí domova...


Tato akce si pro krásnou myšlenku - pomoci Lucince vyrovnat se s těžkým handikapem způsobeným úrazem - zaslouží Vaši pozornost a podporu.


Věřím, že se i mezi námi najde mnoho lidí s velkým ❤ a pomůžeme Martinu Prágrovi, hlavnímu organizátorovi této krásné akce, tanečníkovi a trenérovi Happy Dance, splnit jeho přání pro Lucinku, které stálo na úplném začátku:

"Každý příspěvek, kterým jí přispějeme k nákupu protézy, pomůže jí i její rodině. Ale hlavně si myslím, že pro Lucku bude nejvíce znamenat to, že jí takto pomohly ostatní děti. A my budeme mít dobrý pocit, že jsme někomu maličko pomohli."


Akci podporuje mnoho známých osobností, se kterými se na ONLINE DĚTSKÉM DNI uvidíte, například hokejisté z Třince, herečka Veronika Khek Kubařová, youtuber Karel Kovy Kovář, biatlonistka Gabriela Koukalová, zpěvák Xindl X, protagonisté pořadu Šikulové a mnoho dalších.

Mnohem více informací o akci najdete na webu www.onlinedetskyden.cz nebo na facebookových stránkách https://www.facebook.com/onlinedetskyden/, kde můžeš zhlédnout také mnoho motivačních videí.


A jak to vše bude probíhat? Řekne vám to Martin v tomto videu:


Dagmar Machálková