Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Novinky - článek

Střítežské léto s kovbojem

13.7.2018. Kategorie: Mateřská škola, SRPŠ, Základní škola

Obec Střítež a PartyServisBeskydy.cz srdečně zvou na akci Střítežské léto s kovbojem

Bohatý program svým vystoupením ozdobí také úspěšní zpěváci soutěže Rozvíjej se, poupátko v době od 15:10 do 15:45 hod. 

Těšíme se na Vaši podporu :)!

  • II. ktg. (1. ročník) - Karolina Benešová, PZŠ Hnojník
  • VI. ktg. (7. a 8. roč.) - Matěj Janík, Gymnázium Český Těšín
  • host - Štefan Pecha, Pražská konzervatoř
  • host - Alžbeta Kramárová, SZŠ Košice


Poupátko opět v akci...


Srdečně zveme na další vystoupení účastníků pěvecké soutěže Rozvíjej se, poupátko. Tentokrát se představí její úspěšní zpěváci na akci Střítežské léto. Přijďte pobýt na místní hřiště a užít si letní pohodu! Slibujeme příjemný zážitek a zajímavý program. 


Naši pěveckou soutěž budou reprezentovat 4 zpěváci. Máte se na co těšit, věříme, že vás jejich vystoupení okouzlí tak jako organizátory a porotce v letošním ročníku soutěže či v jejích minulých kolech. 


Přehlídku mladých pěveckých talentů zahájí nejmladší z nich, absolventka 1. ročníku polské ZŠ z Hnojníku, Karolínka Benešová, která nás svou písní Pogoda v úvodu jistě správně naladí... 


Matěj Janík, student českotěšínského gymnázia, laureát letošního ročníku ve své kategorii, si připravil opravdové hudební lahůdky - představí se skladbami Stratovarius – Mother Gaia a Metallica - Nothing Else Matters. Doprovod bude také v jeho režii, neboť Matěj je i skvělý klavírista. Určitě si nenechte ujít jeho vystoupení!


O třetí zpěvačce Alžbětě Kramárové  se dá říct, že je fanynkou a dobrou duší soutěže, neboť několikrát pomohla při koncertech a vstoupeních, na která jsou vítězové Poupátka zváni jako hosté. V této roli se představí i v sobotu, a to dvěma sólovými písněmi a na závěr ve dvou duetech. V jejím podání zazní Alannah Myles – Black Velvet, Lara Fabian – Je t´aime a duety Muzikál Pomáda – Jedině Ty a Miley Cyrus – The Climb. 


Myslím, že Štefana Pechu (studenta Pražské konzervatoře), který zazpívá na závěr, není třeba dlouze představovat – je to po všech stránkách skvělý muzikant,  ystupoval na soutěži Poupátko již mnohokrát, vždy s velkým úspěchem obsadil 1. místo, naposledy to bylo v roce 2016, kdy byl laureátem nejstarší kategorie. Několikrát získal také cenu diváka. O jeho talentu svědčí i fakt, že pravidelně vystupuje s Ivetou Blanarovičovou na charitativních akcích projektu La Sophia, stejně jako Alžbeta. Štefan zazpívá Ray Charles – Everyday I Have The Blues a Tina Turner – Proud Mary.


Je čas dovolených, tak si jej přijďte vychutnat! V sobotu 28. 7. 2018 v 15:10 hod. začínáme :)...