Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Novinky - článek

Recitační soutěž

21.2.2022. Kategorie: Základní škola

V pondělí 21. 2. 2022 proběhlo na naší škole ŠKOLNÍ KOLO RECITAČNÍ SOUTĚŽE


Soutěžilo se ve 3 kategoriích. První kategorii tvořily děti 1. ročníku, které si poprvé vyzkoušely přednes před publikem - spolužáky ze všech tříd.

V druhé kategorii přednesli své básně žáci 2. a 3. ročníku, v třetí pak žáci 4. a 5. ročníku.


Porota z řad paní učitelek vybrala vítěze jednotlivých kategorií, 2 nejlepší z nich se zúčastní oblastního kola v Třinci, které proběhne online. Pro účast v tomto kole bylo nutno vytvořit videonahrávku s vítězi, což děti bavilo. Všichni jsme se však shodli na tom, že přímá účast a vystoupení před skutečným publikem a porotou má větší kouzlo, i když je nutno bojovat s trémou.

 


Všichni soutěžící byli odměněni velkým potleskem, vítězové jednotlivých kategorií obdrží při slavnostním vyhodnocení věcnou cenu a diplomy, které jim vytvořili páťáci v rámci hodiny informatiky. 


Za organizátory Mgr. Eva Machová


VÝSLEDKY ŠKOLNÍHO KOLA RECITAČNÍ SOUTĚŽE (budou zveřejněny nejpozději v pátek 25. 2. 2022, kdy proběhne slavnostní vyhodnocení únorových školních soutěží):

1. ročník - 1. místo - Alena Przywarová, 2. místo - Kateřina Pechová, Tereza Porvisová, 3. místo - Jakub Lomozík

2. a 3. ročník - 1. místo - Matyáš Filipczyk, 2. místo - Veronika Vávrová, Eliška Porvisová, 3. místo - Viola Bocková, Elen Paszková

4. a 5. ročník - 1. místo - Eliška Ciencialová, 2. místo Laura Sokolíková, Miriam Paszková, 3. místo -  Martina Czerniková, Eliška Danieloví, Nela Godziková