Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Novinky - článek

Pomáháme a zpíváme, abychom byli šťastní...

17.11.2021. Kategorie: Mateřská škola, Základní škola

Přijměte naše pozvání na Benefiční koncert škol na podporu lidem na Moravě zasažené ničivým tornádem!


Naposledy jsme naši krásnou tradici obdarování mohli realizovat v roce 2019, a tak nás velmi těší, že současná situace nám po roční odmlce umožňuje připravovat další ze série benefičních koncertů. V souladu s aktuálními podmínkami počítáme s určitými omezeními, pevně však doufáme, že neodradí od účasti naše publikum.

Ve spolupráci s námi pokračuje nám blízká škola v Komorní Lhotce a pozvání přijali také Matěj Janík a Adéla Schlesingerová, kteří nejednou zazářili na naší pěvecké soutěži Rozvíjej se, poupátko. Tito mladí talentovaní hudebníci se kromě přípravy na svá vystoupení ochotně již několik let zapojují také do organizace koncertů a věnují mnoho času při přípravě režie či aranží skladeb. Za to jim posíláme už nyní obrovské poděkování a vyjádření vděčnosti, neboť je to pro nás důležité sdělení, že organizovat podobné akce má smysl - pomáhají, neboť dávají příležitosti ke spolupráci a vzájemné inspiraci, věnují mnoho energie a příjemného prožitku zúčastněným při přípravě, akci samotné i v podobě konkrétního daru. Kromě výše zmíněných se v programu představí další úspěšní zpěváci našeho projektu Rozvíjej se, poupátko.

Neváhejte tedy a přijďte si užít spolu s námi v době předvánoční - všichni si zasloužíme na chvíli zastavit čas a užít si jej jen pro sebe, zapsat si chvíle prožité s hudbou do svých srdcí, namotivovat se k dalším dnům...

Jako vždy v minulosti hledáme konkrétní osoby či organizace, kterým má náš koncert pomoci. Můžeme Vám již nyní sdělit, že pomoc poputuje do Základní školy Hrušky - více než slova vypoví o potřebnosti benefice video, které můžete najít na webu této školy...

Vše důležité najdete v přiloženém plakátu. 

Věříme, že Vás pozvání na koncert zaujme a 4. 12. 2021 spolu strávíme příjemný předvánoční čas...

Fotografie z minulých koncertů najdete v naší fotogalerii, příspěvky z koncertů můžete zhlédnout také na Facebooku projektu Rozvíjej se, poupátko. Naladit se na tu správnou předvánoční atmosféru můžete také prostřednictvím videozáznamu z benefičního koncert v roce 2019.


Dagmar Machálková